Match working

IT Business Analyst

Flexscore
Full Remote

IT Business Analyst

Flexscore
Extra holidaysAdditional parent leave

Remote:

Full Remote

Eurofins BioPharma Product Testing Ireland Ltd logo
Match working
Eurofins BioPharma Product Testing Ireland Ltd

http://www.eurofins.ie

Job description

Logo Jobgether

Your missions

Descrierea companiei

Eurofins Scientific este o companie internațională de științe ale vieții, care oferă o gamă unică de servicii de testare analitică clienților din mai multe industrii, pentru a face viața și mediul nostru mai sigure, mai sănătoase și mai durabile. De la alimentele pe care le consumi, la apa pe care o bei, la medicamentele pe care te bazezi, laboratoarele Eurofins lucrează cu cele mai mari companii din lume pentru a se asigura că produsele pe care le furnizează sunt sigure, ingredientele lor sunt autentice și etichetarea este exactă.


Eurofins este dedicată furnizării de servicii de testare analitica, contribuind la sănătatea și siguranța societății și a planetei, precum și la responsabilitatea corporativă de a proteja mediul și de a asigura diversitatea, echitatea și incluziunea în întreaga rețea de companii Eurofins.

Descrierea locului de muncă

Cum poți contribui?


Programul ComLIMS al Eurofins (ComLIMS este derivat din Sistemul de management al informației de comunicare și laborator) constă din două aplicații web dezvoltate intern și o serie de servicii suplimentare (inclusiv raportare, date și business intelligence) care sprijină clienții noștri interni - laboratoarele Eurofins din întreaga lume - în activitățile lor de zi cu zi legate de procesele de vânzare și producție ale serviciilor analitice oferite clienților Eurofins.
Departamentul se află în centrul strategiei Eurofins, care permite vânzările încrucișate eficiente între laboratoare. Componentele programului și datele acestuia sunt utilizate de o gamă largă de aplicații Eurofins, ceea ce îl face un program cheie în cadrul grupului internațional Eurofins.


Datorită volumului de muncă în creștere ca urmare a activităților de creștere, vânzări și standardizare a proceselor de producție, căutăm un IT Business Analyst care să se alăture echipei noastre din România, responsabilă cu o aplicație dezvoltată intern.


În calitate de IT Business Analyst în cadrul programului nostru ComLIMS, veți avea urmatoarele sarcini:

 • Scrieți specificații clare și bine structurate (user stories) pentru erori și funcționalități noi, inclusiv modelele lor (mock-ups) și criteriile detaliate de acceptare (acceptance criteria);
 • Urmărirea poveștilor utilizatorilor echipei Scrum în care sunteți implicat, inclusiv gestionarea priorităților user story, pregătirea și conducerea diferitelor întâlniri Scrum, asistarea dezvoltatorilor și a membrilor echipei de QA în timpul fazei de implementare a user story;
 • Interacționați îndeaproape cu membrii echipei QA în timpul întâlnirilor de rafinare a criteriilor de acceptare, revizuiri de cazuri de testare, întâlniri demo de sprint;
 • Alinierea cu părțile cheie interesate cu privire la propunerile de proiectare;
 • Oferiti asistență celorlati IT Business Analysts în modelarea UML și crearea și revizuirea contractelor de servicii;
 • Oferiți asistență catre echipa de second-line support a aplicației;
 • Gestionați rapoartele de erori și solicitările de modificări;
 • Participați și colaborați activ în cadrul echipelor internaționale de Scrum ale aplicației;
 • oferiti asistență la calificarea versiunilor în strânsă cooperare cu echipa de management al versiunilor programului și cu părțile cheie interesate;
 • Gestionați documentația utilizatorului final la un nivel de înaltă calitate: ajutor online, note de lansare, forum pentru clienți, prezentări de lansare etc.

Beneficiile noastre standard:

 • Compensație anuala variabilă suplimentară până la 1 salariu net lunar
 • Tichete de masă
 • Rambursarea abonamentului la sala de sport
 • Asigurări medicale și de viata
 • 25 de zile de concediu + 1 zi liberă de ziua ta
 • Zile libere suplimentare pentru loialitatea in companie
 • Activitate de lucru la distanță

Calificări

Ai abilitati extraordinare?


• Master în Știință sau Inginerie;
• Minim 2 ani de experiență de lucru relevantă este de dorit;
• Experiența în metodologii de implementare software este de dorit;
• Înțelegerea și experiența cu UML reprezintă un avantaj puternic;
• Cunoașterea SQL este un atu puternic;
• Experiență cu Scrum este un plus;
• Cunoștințe de arhitectură orientată pe servicii (SOA) reprezintă un plus;
• Experiența cu instrumente de management al dezvoltării software (de ex. TFS) reprezintă un avantaj;
• Gândire critică excelentă și abilități orientate spre detalii;
• Sunt necesare abilități fluente de comunicare în limba engleză (scris/oral). Cunoașterea unei alte limbi reprezintă un plus.

Aplicatia ta:


Deoarece rolul și echipa de recrutare IT a Eurofins sunt internaționale, vă rugăm să vă asigurați că trimiteți CV-ul în Limba Engleză.

Informații suplimentare

Te ajutam sa te dezvolti! Simți că nu îndeplinești 100% cerințele? Nu ezita să aplici oricum! Companiile Eurofins se angajează să vă sprijine dezvoltarea carierei.

Îmbrățișăm diversitatea! Rețeaua de companii Eurofins cred în putere și inovație prin diversitate, fiind un Angajator Egal de Șanse. Interzicem discriminarea angajaților sau a aplicațiilor pe baza identității și/sau expresiei de gen, rasă, naționalitate, vârstă, religie, orientare sexuală, dizabilități și orice altceva care face angajații companiilor Eurofins unici.

Sustenabilitatea contează pentru noi! Suntem pe drumul nostru spre atingerea obiectivului nostru de neutralitate a emisiilor de carbon până în 2025, printr-o combinație de inițiative de reducere a emisiilor și de compensare. Încurajăm liderii noștri de laboratoare să facă schimbări durabile la nivel local și, pe lângă inițiativele lor, ne bazăm și pe echipa noastră dedicată de reducere a carbonului pentru a ne ajuta să atingem acest obiectiv!Find out more in our career page: https://careers.eurofins.com/

Descrierea companiei: Eurofins Scientific este o companie internațională de științe ale vieții, care oferă o gamă unică de servicii de testare analitică clienților din mai multe industrii, pentru a face viața și mediul nostru mai sigure, mai sănătoase și mai durabile. De la alimentele pe care le consumi, la apa pe care o bei, la medicamentele pe care te bazezi, laboratoarele Eurofins lucrează cu cele mai mari companii din lume pentru a se asigura că produsele pe care le furnizează sunt sigure, ingredientele lor sunt autentice și etichetarea este exactă.

Rețeaua de companii Eurofins este lider global în testarea produselor alimentare, de mediu, farmaceutice și cosmetice și în servicii de cercetare prin contracte de farmacologie, criminalistică, științe avansate ale materialelor și agroștiință. Este unul dintre liderii de piață în anumite servicii de testare și laborator pentru genomică, farmacologie de descoperire, criminalistică, științe avansate ale materialelor și în sprijinul studiilor clinice, precum și o prezență globală emergentă în organizațiile de dezvoltare a contractelor și de producție. De asemenea, are o prezență în dezvoltare rapidă în testele de diagnostic clinice moleculare și înalt specializate și în produsele de diagnostic in vitro.

În peste 35 de ani, Eurofins a crescut de la un laborator din Nantes, Franța, la 61.000 de angajați într-o rețea descentralizată și antreprenorială de cca. 900 de laboratoare în 61 de țări. Companiile Eurofins oferă un portofoliu de peste 200.000 de metode analitice pentru a evalua siguranța, identitatea, compoziția, autenticitatea, originea, trasabilitatea și puritatea substanțelor și produselor biologice.

În 2022, Eurofins a generat venituri totale de 6,7 miliarde EUR și a fost printre cele mai performante acțiuni din Europa în ultimii 20 de ani.

#LI-REMOTE

Required profile

Match working
Remote location allowed
Match working
Experience
Industry :
Spoken language(s)
Check out the description to know which languages are mandatory.
Match working
Skills

Go Premium: Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

 • Largest Inventory: Dive into the world's largest remote job inventory. More than half of these opportunities can't be found on standard platforms.
 • Personalized Matches: Our AI-driven algorithms ensure you find job listings perfectly matched to your skills and preferences.
 • Application fast-lane: Discover positions where you rank in the TOP 5% of applicants, and get personally introduced to recruiters with Jobgether.
 • Try out our Premium Benefits with a 7-Day FREE TRIAL.

  No obligations. Cancel anytime.