Match working

KAM specialist

77% Flex
Full Remote

 • Remote from:Netherlands

KAM specialist

77% Flex
Remote:Full Remote
Work from:Netherlands
Gemeente Eindhoven logo
Match working
Gemeente Eindhoven
Government AdministrationLarge

http://www.werkenvooreindhoven.nl

1001 - 5000 Employees

Job description

Logo JobgetherYour missions
KAM specialist
36 uur per week

Wil je aan de slag in een sportieve omgeving en zorg jij voor een veilig sportklimaat? Voor de gemeentelijke zwembaden, sporthallen/gymzalen en sportparken in Eindhoven zijn wij op zoek naar een KAM specialist (Kwaliteit-Arbo en milieu). Kom jij ons team versterken?

Wat kom jij waarmaken voor Eindhoven?
De afdeling Eindhoven Sport is binnen het Ruimtelijk Domein verantwoordelijk voor het exploiteren van de sportaccommodaties en het vergroten van de maatschappelijke impact van sport in de stad Eindhoven. De afdeling is volop in ontwikkeling. Zo willen we een organisatie die flexibel en wendbaar is en meer vraaggericht werkt. Daarnaast gaan we de beweging maken van uitvoering naar regie.

In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor het borgen, verbeteren en onderhouden van het gehele KAM-systeem binnen de organisatie. Vanuit een coachende rol weet je medewerkers te wijzen op en mee te nemen in veranderende kwaliteits-, veiligheids- en milieu aspecten ten behoeve van medewerkers en gebruikers van sportaccommodaties. Daarnaast behoren tot je werkzaamheden:
 • Je implementeert, monitort en optimaliseert het KAM-beleid.
 • Je zorgt er, samen met de verantwoordelijke collega’s, voor dat de organisatie aan alle regelgevingen en certificeringseisen blijft voldoen.
 • Je voert interne audits en werkplekinspecties uit en begeleidt externe audits.
 • Je stelt- (mede) de Risico-Inventarisaties op, voert deze uit, doet de evaluatie en zorgt voor het up-to-date houden hiervan voor de organisatie (inclusief het plan van aanpak).
 • Je onderzoekt de ongevallen en bijna ongevallen en geeft hierop opvolging.
 • Je geeft instructies m.b.t. het kwaliteitssysteem en het veilig werken, aan nieuwe medewerker.
 • Je creëert draagvlak op het gebied van Milieu, Kwaliteit en Veiligheid.
 • Je adviseert- en werkt nauw samen met Teamleiders en Afdelingshoofd over de te nemen maatregelen voor een goed KAM-beleid.

Met wie doe je dat?
Je komt te werken bij de afdeling Eindhoven Sport, team Exploitaties, cluster KVIT (Kwaliteit, Veiligheid, Inspecties en Toezicht (op werk). Het cluster KVIT bestaat momenteel uit twee enthousiaste collega’s. Binnen de sportaccommodaties heerst een gemoedelijke en betrokken sfeer.

Hoe maak jij het waar?
 • Je hebt een hbo-werk- en -denkniveau en hebt kennis en/of ervaring met Kwaliteit, Arbo en Milieu.
 • Je bent in staat om actuele normen en richtlijnen adequaat te interpreteren om deze vervolgens te vertalen naar de werkvloer. Het opstellen van beleid is een logisch gevolg hiervan.
 • Je hebt oog voor risico’s en uitdagingen binnen de sportaccommodaties.
 • Je bent vaardig in communicatie op alle niveaus.
 • Je hebt een positieve- en teamgerichte houding.

Hoe maken wij jou blij?
Met een baan waarmee je impact hebt op de stad en de gemeente Eindhoven. En een informele organisatiecultuur, waar oog is voor een goede werk- en privébalans. Verder mag je rekenen op:
 • Een jaarcontract. Als we van beide kanten tevreden zijn, wordt het omgezet naar een vast contract.
 • Max. € 4.208,- bruto per maand (bij 36 uur per week).
 • 26 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt). Hiernaast kun je adv-dagen opbouwen en zo in totaal ongeveer 10 weken verlof opnemen per jaar. Werk je in deeltijd, dan is dat natuurlijk naar rato.
 • Een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je brutosalaris. Dit bestaat onder andere uit de vakantie- en eindejaarsuitkering.
 • Een vergoeding als je met het ov reist. Of een vergoeding als je ’groen’ reist. Dus als je wandelt, fietst of per e-bike komt.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen.
 • Een werkplek in het centrum van Eindhoven. Ook kan je thuiswerken.

Mocht je een interne sollicitant zijn dan ben je al bekend met de arbeidsvoorwaarden en is mogelijk niet de gehele tekst op jou van toepassing.

Kom jij het maken voor Eindhoven?
Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit en kunde. En van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Voor de meeste functies, zo ook voor deze functie, geldt dat hybride werken mogelijk is. Medewerkers zullen daarom minder vanuit kantoor en meer online werken. Dit betekent minder reistijd en reizen. Breng je de juiste expertise mee, maar woon je wat verder weg? Dan nodigen we jou van harte uit om ook te reageren op deze mooie inhoudelijke uitdaging!

Diversiteit en inclusiviteit vinden we heel belangrijk. Bij ons is ruimte voor iedereen. We zijn blij met de verschillen tussen onze medewerkers. Die hebben we het liefst net zo groot als die in onze stad en regio. Want juist doordat we verschillend zijn, maken we samen onze grote plannen waar. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Lees dan de verhalen van onze medewerkers op www.werkenvooreindhoven.nl.

Solliciteren?
Dat kan tot en met 9 april 2023 via het sollicitatieformulier op onze website. We lezen in jouw motivatiebrief graag wat jij voor Eindhoven komt maken met jouw talenten.

Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Bart van Woerkum, corporate recruiter, via 06 422 824 64. Heb je nog inhoudelijke vragen? Paul van Poppel, afdelingshoofd, staat je graag te woord via 06 537 906 72.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Required profile

Match working
Remote location allowed
To apply to this offer, be sure you can work from :
Netherlands
Match working
Experience
Industry :
Spoken language(s)
Check out the description to know which languages are mandatory.

Find other similar jobs