Match working

Teamleider Backoffice Administratie

77% Flex
Full Remote

 • Remote from:Netherlands

Teamleider Backoffice Administratie

77% Flex
Remote:Full Remote
Work from:Netherlands
Gemeente Eindhoven logo
Match working
Gemeente Eindhoven
Government AdministrationLarge

http://www.werkenvooreindhoven.nl

1001 - 5000 Employees

Job description

Logo Jobgether

Your missions

Wat kom jij waarmaken voor Eindhoven?

De Backoffice Administratie is volop in beweging en gaat door een transformatieproces op alle vlakken: op organisatie-, mens- en procesniveau. Jij hebt hier een belangrijke rol in.

Jouw team bestaat uit 20 administratief medewerkers Wmo/Jeugd en Leerlingenvervoer. Het team verwerkt administratief de Wmo/jeugd en Leerlingenvervoer aanvragen. Het gaat hier om aanvragen voor huishoudelijke ondersteuning, beschermd wonen, begeleiding, vervoersvoorzieningen, woonvoorzieningen en leerlingenvervoer.

Jij faciliteert het team om haar dagelijkse werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Daarnaast betrek je de collega’s uit jouw team bij ontwikkelingen op de afdeling en geef je hen hierin ook verantwoordelijkheid.

 • Je hebt affiniteit met veranderprocessen en schakelt makkelijk tussen strategisch-, tactisch en operationeel niveau.
 • Je inspireert, stimuleert en geeft de collega’s uit jouw team het vertrouwen om zelf mee te denken en een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen en veranderopgaven op de afdeling.
 • Je geeft kaders aan en faciliteert de collega’s uit jouw team in het pakken van hun eigenaarschap. Zo zijn verwachtingen helder en creëer je duidelijkheid.
 • Je bent een stevige sparringpartner richting het afdelingshoofd.
 • In de samenwerking met collega’s teamleiders binnen de afdeling Backoffice Administratie ben je constructief en omarm je de visie en missie van de afdeling en draagt deze uit.
 • Als teamleider draag je de verantwoordelijkheid voor de HRM agenda van het team. Je voert onder andere start- en reflectiegesprekken.

Collega Simon Schiffeleers (afdelingshoofd Backoffice Administratie): “ Als teamleider draag je zorg voor de ontwikkeling van de medewerkers in hun vak en hun competenties. Je hebt oog voor ieders talent en benut dat ook, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen.“

Met wie doe je dat?

De Backoffice Administratie is een afdeling binnen het Sociaal Domein. Deze afdeling bestaat uit 4 teams. Deze teams verwerken administratief de aanvragen en genomen besluiten vanuit verschillende afdelingen. Je werkt binnen het team samen met de administratief specialisten. Daarnaast werk je veel samen met de collega teamleiders en het afdelingshoofd binnen de afdeling.

Hoe maak jij het waar?
 • Je hebt relevante ervaring als leidinggevende, teamontwikkeling is bekend terrein voor jou.
 • Als je werkervaring hebt met de Wmo/jeugd en Leerlingenvervoer (ook de beleidsmatige kant hiervan) of het sociaal domein heb je een streepje voor.
 • Je kunt omgaan met de druk van een volle agenda en weet hoe je slagvaardig resultaat kunt boeken in een bestuurlijk complexe organisatie.
 • Je stimuleert een cultuur van openheid en elkaar aanspreken. Je blijft samenwerking, autonomie en vakmanschap stimuleren, zodat we met elkaar in een fijne werkomgeving blijven werken.
Hoe maken wij jou blij?

Met een baan waarmee je impact hebt op de stad en de gemeente Eindhoven. En een informele organisatiecultuur, waar oog is voor een goede werk- en privébalans. Verder mag je rekenen op:

 • Een jaarcontract. Als we van beide kanten tevreden zijn, wordt het omgezet naar een vast contract;
 • Maximaal € 5.372,- bruto per maand (bij 36 uur per week);
 • 26 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt). Hiernaast kun je ADV dagen opbouwen en zo in totaal ongeveer 10 weken verlof opnemen per jaar. Werk je in deeltijd, dan is dat natuurlijk naar rato;
 • Een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je brutosalaris. Dit bestaat onder andere uit de vakantie-, eindejaarsuitkering;
 • Een vergoeding als je met het Openbaar Vervoer reist. Of een vergoeding als je ’groen’ reist. Dus als je wandelt, fietst of per e-bike komt;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen;
 • Een werkplek in het centrum van Eindhoven. Ook kan je thuiswerken en bieden we hier faciliteiten voor.
Kom jij het maken voor Eindhoven?

Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit en kunde. En van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Voor de meeste functies, zo ook voor deze functie, geldt dat hybride werken mogelijk is. Medewerkers zullen daarom minder vanuit kantoor en meer online werken. Dit betekent minder reistijd en reizen. Breng je de juiste expertise mee, maar woon je wat verder weg? Dan nodigen we jou van harte uit om ook te reageren op deze mooie inhoudelijke uitdaging!

Diversiteit en inclusiviteit vinden we heel belangrijk. Bij ons is ruimte voor iedereen. We zijn blij met de verschillen tussen onze medewerkers. Die hebben we het liefst net zo groot als die in onze stad en regio. Want juist doordat we verschillend zijn, maken we samen onze grote plannen waar. Wil je weten hoe het is om bij ons te werken? Lees dan de verhalen van onze medewerkers op www.werkenvooreindhoven.nl.

Solliciteren?


Dat kan tot en met 20 maart 2023. We lezen in jouw motivatiebrief graag wat jij voor Eindhoven komt maken met jouw talenten. Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Joost van den Eijnden, corporate recruiter via 06-24502432. Heb je nog inhoudelijke vragen? Simon Schiffeleers afdelingshoofd staat je graag te woord via 040-2382426

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.


Vacature informatie
 • 24-36 uur per week
 • max. € 5.372,-
 • Maak Eindhoven socialer
 • Simon Schiffeleers 040-2382426

Required profile

Match working
Remote location allowed
To apply to this offer, be sure you can work from :
Netherlands
Match working
Experience
Industry :
Spoken language(s)
Check out the description to know which languages are mandatory.

Go Premium: Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

 • Largest Inventory: Dive into the world's largest remote job inventory. More than half of these opportunities can't be found on standard platforms.
 • Personalized Matches: Our AI-driven algorithms ensure you find job listings perfectly matched to your skills and preferences.
 • Application fast-lane: Discover positions where you rank in the TOP 5% of applicants, and get personally introduced to recruiters with Jobgether.
 • Try out our Premium Benefits with a 7-Day FREE TRIAL.

  No obligations. Cancel anytime.