Match working

Språkvårdare med kundfokus (vikariat)

77% Flex
Full Remote

 • Remote from:Sweden

Språkvårdare med kundfokus (vikariat)

77% Flex
Remote:Full Remote
Work from:Sweden
CSN - Centrala studiestödsnämnden logo
Match working
CSN - Centrala studiestödsnämnden
Government AdministrationSME

http://www.csn.se

501 - 1000 Employees

Job description

Logo Jobgether

Your missions

På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Vi leder och styr med tillit som förhållningssätt och vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här. Arbetsglädjen hos våra medarbetare är viktig. Som anställd på CSN ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.Vill du bli en del av vårt lag? Vi söker nu en engagerad språkvårdare med kundfokus som vill vara med och utveckla klarspråksarbetet på CSN.

Dina arbetsuppgifter

Som språkvårdare på CSN jobbar du med att förenkla kundernas möten med CSN och ser till att vårt språk är enkelt, vårdat och begripligt. Förutom att du själv arbetar med textproduktion och textgranskning hjälper du även till att stötta och utbilda andra skribenter på CSN.
Eftersom den största delen av CSN: s kundmöten är digitala kommer du att jobba mycket med våra digitala tjänster. I det arbetet bidrar du till en intuitiv användarupplevelse där det är lätt för kunderna att göra rätt.

Dina kollegor

Du kommer att tillhöra CSN: s kommunikationsenhet som ansvarar för myndighetens kommunikations- och mediearbete. På enheten finns även kompetens inom kommunikation, journalistik, webb, sociala medier och grafisk form.

Vad vi söker

Vi söker dig som är

 • Examinerad språkkonsult från språkkonsultprogrammet.
 • En mycket god skribent som kan skriva klarspråk.
 • Skicklig och noggrann skribent som är van att både skapa nytt innehåll och bearbeta stora textmassor.
Det är meriterande om du

 • Kan skriva och granska texter på engelska.
 • Har erfarenhet av att arbeta som professionell språkvårdare.
 • Har erfarenhet av att driva och samordna textarbete i projekt och uppdrag.
 • Har erfarenhet av att jobba med innehåll för webbplatser och tjänster.
 • Har erfarenhet av att driva språkutveckling inom en organisation.
 • Har erfarenhet av att arbeta inom offentlig sektor (stat, kommun och region)
Vem är du

Vi tror att du är en person som tar initiativ, sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du samarbetar bra tillsammans med andra och är självgående. Du förstår de fackmässiga aspekterna i arbetet och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har god förståelse för hur man tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt anpassar sättet att förmedla budskap till mottagaren.

För att du ska trivas i vårt gäng tror vi att du är en social och drivande person som gillar att ta ansvar och samverka med andra. Du har ett starkt fokus på kundens upplevelse och kan stå upp för det du tycker. Du är generös med din kunskap, vågar prova nya saker och kan skratta tillsammans med oss när saker inte riktigt går som det var tänkt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Vikariat 1 år

Omfattning
Heltid

Önskat startdatum
Tillträde så snart som möjligt.

Referens
HR/2023:25

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2023-02-16.

Läs om våra förmåner.

Övrigt

Handlingar i anställningsärenden hos en myndighet är allmänna handlingar som kan komma att lämnas ut på begäran. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.

Required profile

Match working
Remote location allowed
To apply to this offer, be sure you can work from :
Sweden
Match working
Experience
Industry :
Spoken language(s)
Check out the description to know which languages are mandatory.

Go Premium: Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

 • Largest Inventory: Dive into the world's largest remote job inventory. More than half of these opportunities can't be found on standard platforms.
 • Personalized Matches: Our AI-driven algorithms ensure you find job listings perfectly matched to your skills and preferences.
 • Application fast-lane: Discover positions where you rank in the TOP 5% of applicants, and get personally introduced to recruiters with Jobgether.
 • Try out our Premium Benefits with a 7-Day FREE TRIAL.

  No obligations. Cancel anytime.