Match working

Sommarjobb som supporttekniker vid CSN servicedesk i Sundsvall

72% Flex
Remote First
Full time
Request priority access

Sommarjobb som supporttekniker vid CSN servicedesk i Sundsvall

72% Flex
Remote: Remote First
Contract: Full time
Work from: Sweden

Offer summary

Qualifications: Completed secondary education, preferably in a technical or science program, Relevant experience in customer service, particularly in providing phone assistance, Strong proficiency in Swedish and English language, Desirable experience includes client computer IT support and remote assistance tools.

Key responsabilities:

 • Ensure prompt and efficient service for CSN staff's tech-related queries
 • Resolve issues via phone and web forms, escalating complex cases as needed
 • Collaborate with the IT team on troubleshooting hardware and software problems
 • Contribute to maintaining operations and support for CSN employees and clients
CSN - Centrala studiestödsnämnden logo
Match working
CSN - Centrala studiestödsnämnden
Government AdministrationSME

http://www.csn.se/

501 - 1000 Employees

Job description

Logo JobgetherYour missions
På CSN administrerar vi det svenska studiestödet. Vi bidrar till att förverkliga människors drömmar och mål, varje dag. CSN finns på elva orter i Sverige och vårt huvudkontor ligger i Sundsvall.

Inom CSN agerar vi utifrån ett tillitsbaserat förhållningssätt och vill ge alla medarbetare möjligheten att växa och utmanas. CSN är i ständig utveckling och det är också alla vi som jobbar här. Arbetsglädjen hos våra medarbetare är viktig. Som anställd på CSN ska du kunna förena arbete med fritid och ha en bra balans i livet. Vi erbjuder bland annat flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.

På CSN: s IT-avdelning är vi stolta över att leverera kundanpassade och moderna IT-lösningar för att göra studier möjligt. Vår IT-avdelning består av ca 200 medarbetare som jobbar tillsammans i olika team. Vi tar oss an vårt uppdrag med stort engagemang och lojalitet. Det bidrar bland annat till att vi ständigt kan stärka vår kompetens och utveckling inom avdelningen.Under sommarperioden behöver CSN: s Servicedesk förstärka med en junior supporttekniker, som vill vara med och bidra i vårt engagerade och väl sammansvetsade servicedeskteam. Har du tidigare erfarenhet av, och trivs med, arbete inom service med inslag av kundbemötande i telefon, då är det här jobbet för dig!

Inom teamet säkerställer du att CSN: s medarbetare får snabb och effektiv service vid varje kontakt med servicedesk avseende datorer, tillhörande programvaror och kringutrustning. En vanlig dag handlar framför allt om att ta emot och lösa ärenden som kommer in via telefon samt webbformulär. Du löser så mycket som möjligt i första kontakt, och ärenden som inte kan lösas direkt skickas vidare till vår leverantör, eller till andra kollegor på IT-avdelningen för djupare felsökning.

I gruppen som helhet är vi ca 15 personer bestående av drifttekniker, supporttekniker, incident manager, change manager, verksamhetsutvecklare och infrastrukturarkitekt, och i gruppen jobbar vi nära tillsammans för att säkerställa drift och support för CSN: s medarbetare och kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har

 • fullgjord gymnasial utbildning, gärna inom teknik- eller naturvetenskapliga programmet (alternativt kompletterande basår)
 • aktuell erfarenhet av arbete inom serviceyrke, gärna med inslag av kundbemötande i telefon
 • mycket goda kunskaper i tal och skrift i svenska
 • goda kunskaper i tal och skrift i engelska
Vi ser det som meriterande om du har aktuell erfarenhet av

 • IT-support för klientdatorer med tillhörande utrustning och programvaror inom en IT-organisation
 • att ge fjärrsupport via verktyg som t.ex. MSRA och Skype
 • metodisk felsökning och felavhjälpning av klientdatorer och kringutrustning
Som medarbetare i servicedesken är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, driver ditt arbete framåt, har ett strukturerat arbetssätt, du kommunicerar på ett tydligt sätt, och du behåller lugnet även i stressiga situationer. Ditt samarbete med kollegorna i servicedeskteamet fungerar väl, såväl som med din gruppchef, övriga i gruppen, samt andra samarbetspartners.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform
Sommarjobb, till och med 2023-08-18

Arbetstider
Vardagar 07:30-16, med vissa undantag

Omfattning
Heltid

Önskat startdatum
Enligt överenskommelse

Referens
HR/2023:29

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast den 2023-04-03

Vår rekryteringsprocess

CSN jobbar med ansökan utan personligt brev, istället för ditt personliga brev ber vi dig att svara på ett antal frågor. Arbetsprov och arbetspsykologiska tester kan komma att användas som en del i rekryteringsprocessen.

Läs om våra förmåner.

Övrigt

Handlingar i anställningsärenden hos en myndighet är allmänna handlingar som kan komma att lämnas ut på begäran. Dina personuppgifter behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Läs mer om vår rekryteringsprocess.

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp.
See more

Required profile

Match working
Experience
Industry :
Spoken language(s)
Check out the description to know which languages are mandatory.
Soft Skills
 • Maintain composure and attentiveness when assisting others, even in high-pressure situations
 • Possess responsibility, initiative, structured work approach, and clear communication skills
 • Effective teamwork with colleagues and supervisors, demonstrating interest in helping and fostering calmness under stress

Go Premium: Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

 • Largest Inventory: Dive into the world's largest remote job inventory. More than half of these opportunities can't be found on standard platforms.
 • Personalized Matches: Our AI-driven algorithms ensure you find job listings perfectly matched to your skills and preferences.
 • Application fast-lane: Discover positions where you rank in the TOP 5% of applicants, and get personally introduced to recruiters with Jobgether.
 • Try out our Premium Benefits with a 7-Day FREE TRIAL.
  No obligations. Cancel anytime.

Find other similar jobs

🚀 Go Premium
Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

🚀

Go Premium
Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

Start Your Free TrialDon’t ask again