Match working

Oracle DBA

77% Flex
Remote First
Full time

 • Remote from:Netherlands

Oracle DBA

77% Flex
Remote:Remote First
Contract:Full time
Work from:Netherlands
DPA Professionals logo
Match working
DPA Professionals
Human Resources, Staffing & RecruitingLarge

https://www.dpa.nl

1001 - 5000 Employees

Job description

Logo JobgetherYour missions
Wat je gaat doen:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Oracle database administrator (DBA) om ons team te versterken. Je zal je bezighouden met het installeren, het begeleiden en het adviseren van Oracle databases volgens het OTAP principe. Daarnaast begeleid je het installatieproces van de database ten behoeve van applicatiecomponenten. Je geeft advies op architectuurgebied van de bestaande database inrichting en hoe deze voor datawarehouse databases kunnen worden ingezet.

Het opstellen van technische documentatie en documenteren van relevante informatie over de databases is geen onbekende voor je. Daarnaast begeleid je deployment en integratie testen op database niveau van de bovenliggende applicaties en voert de installatie en deployment uit van Oracle database in combinatie met Dataguard. Tevens heb je kennis van Tuning applicatie en infrastructuur componenten.

Je collega’s werken onder andere met technieken en tools zoals: Database en technische architectuur, Infrastructuur tuning, Installatie en configuratie, Performance/capaciteits- tuning, Installatie in complexe omgevingen, Issues op applicatie en installatie oplossen, Versie beheer, Server Administration, Server Configuration and Management, Tuning, Migraties binnen OTAP straat. VM-ware, RAC, Dataguard, Linux, Unix, MySQL, Oracle (10g,11g,12c).
Wat we vragen:
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur IT of bèta
 • Analytisch, stressbestending, overtuigingskracht
 • 3+ jaar ervaring met Oracle 12.2+
 • Linuxervaring (Windows en Unix zijn een pré)
 • Ervaring met OEM (Oracle Enterprise Manager) en Rman
 • Bereidheid tot het draaien van standbydiensten
 • Prés:
 • OCA of OCP.
 • SQL-scripting en -tuning
 • Weblogickennis
 • (beheer van) Apex
 • Ervaring Datacord & RAC
 • Kennis van andere databases
 • Only fluent Dutch speaking candidates will be taken in to consideration.Wat we bieden:

Bij DPA GEOS bepaal je zelf onder welke voorwaarden je zou willen werken. Denk aan vrije tijd, mobiliteit (auto van de zaak of een vergoeding), goed salaris en de inhoud van je contract. Alles is mogelijk. Daarnaast werken onze consultants graag met ons omdat zij verzekerd zijn van een vast inkomen met een hoge beloningsstructuur (vast versus bonus). Hoe lager je basissalaris hoe hoger je bonuscomponent. In veel gevallen betekent dit een verdubbeling van je huidige salaris in vaste dienst. Daarnaast krijg je alle vrijheid die bij een professional hoort en de daarbij behorende verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. Uiteraard zorgen wij voor interessante projecten bij toonaangevende bedrijven. Hierbij horen goede CAO-voorwaarden, een goede pensioenregeling, laptop, heb je de mogelijkheden om thuis te werken, flexibele werktijden en ontvang je een vast contract. Daarnaast bieden we flexibiliteit in vrijetijd / vakantiedagen aan.
Je werkomgeving:

Die bepaal je zelf, want DPA GEOS hecht een grote waarde aan transparantie en samenwerking tussen consultant en backoffice. Wij zijn immers niks zonder jullie! Daarom kennen wij geen hiërarchie en betrekken we jou als consultant bij de keuzes die we maken bij de search naar een nieuwe opdracht. Denk hierbij bv. aan inhoud van de rol, locatie en uurtarief. Maar ook als je bijvoorbeeld weer naar een andere opdracht wil. Alles op basis van professionaliteit en wederzijds respect. Ons deskundig businessteam ondersteunt je bij je volgende opdracht, maar ook bij je carrièrekeuzes. Uiteraard moet er ook genoeg tijd zijn voor ontspanning en daarvoor organiseren we borrels, familiedagen, weekendje weg met partner, maar zeker ook technische uitjes.

Required profile

Match working
Remote location allowed
To apply to this offer, be sure you can work from :
Netherlands
Match working
Experience
Industry :
Spoken language(s)
Check out the description to know which languages are mandatory.

Find other similar jobs