Match working

Dansktalende Kunderådgiver til Internationalt Medicinalfirma

72% Flex
Full Remote
Full time
Request priority access

Dansktalende Kunderådgiver til Internationalt Medicinalfirma

72% Flex
Remote: Full Remote
Contract: Full time
Work from: Denmark

Offer summary

Qualifications: Fluent in Danish and English, Good IT skills, Flexible and adaptable, Responsible and can work from home in Denmark.

Key responsabilities:

 • Provide customer support for Medtronic products via phone and email
 • Contribute to project development and process optimization
 • Ensure compliance with KPIs and procedures, Be an ambassador for the client
Sitel Group logo
Match working
Sitel Group
10001 Employees

Job description

Logo JobgetherYour missions
Hvem er vi?

Foundever Denmark er en del af en global virksomhed, der leverer kundecenterløsninger til vores klienter. Hvert år vinder vi priser for den fremragende kundeservice, som vi leverer, og derfor forsætter virksomheder med at outsource deres kundeservicebehov til Foundever. Vi har rigtig travlt lige nu, og vi søger derfor efter nye kundeservicerådgivere, der kan levere fantastisk kundeservice og -support på vegne af Medtronic - et internationalt firma, der specialiserer sig at lave produkter til diabetikere.

Hos Foundever mener vi, at vores medarbejdere er vores allervigtigste ressource, og her bliver du en del af et fællesskab, der prioriterer udvikling, ambitioner og trivsel højt, og hvor vi i vores teams arbejder sammen for at være de allerbedste inden for kundeservicefeltet. Vi sætter barren højt og arbejder benhårdt for at nå vores mål, og derfor søger vi nye kolleger der har et stort drive og et godt humør. I denne stilling er der tale om hjemmearbejde, så du har mulighed for at varetage stillingen hjemmefra, så længe du er bosat i Danmark.

Om Jobbet

I denne stilling skal du udøve kundeservice og -support på vegne af Medtronic, som er et stort internationalt medicinalfirma, der specialiserer sig i at fremstille produkter til diabetikere, og vi har derfor stort fokus på at bevare høje standarder og god kvalitet i vores arbejde.

I dette job skal du:
 • Udøve support og service på klientens produkter over telefon og mail til brugere som kontakter os med spørgsmål vedrørende ordrer, reklamationer, erstatningsleverancer, etc.
 • Kontinuerligt bidrage til at udvikle og optimere vores projekter og vedligeholde vores processer for at sikre tilfredse kunder.
 • Sikre at vi kontinuerligt er i overensstemmelse med vores KPI'er.
 • Sikre compliance på alle områder og i alle vores processer.
 • Lære og forstå klientens produktportfolio.
 • Agere som ambassadør på vegne af klienten

Produkterne, som du skal udøve service og support på, er af høj kvalitet og er en innovativ løsning til diabetikere med henblik på at hjælpe dem til et sundere og nemmere liv.

Hvad leder vi efter?

Lige nu leder vi efter kundeservicetalenter, der kan matche vores klients forventninger og standarder. Hvis du har interesse og kompetencer inden for kommunikation og kundeservice, og har du samtidig et godt gå-på-mod, så kan vi lære dig resten. Træningen til dette job varer samlet set omkring 6 uger, og her vil du få meget mere information om klienten, produkterne, vores IT-systemer samt vores processer, og det er derfor altafgørende, at du er lærelysten, engageret og robust, når det kommer til vores træning. Både træningen, oplæringen og selve arbejdet vil foregå hjemmefra, og der er derfor ikke nogle dele af jobbet, der kommer til at gå fysisk på vores kontor.

Det er dog vigtigt, at du kan nikke genkendende til følgende:
 • Du er flydende i både skrift og tale på dansk såvel som engelsk.
 • Du har et stort servicegen og har lyst til at yde fremragende, professionel kundeservice.
 • Gode IT-færdigheder og du kan nemt sætte dig ind i nye systemer.
 • Du har et godt gå-på-mod og har lyst til at lære og tilegne dig ny viden.
 • Du er fleksibel og omstillingsparat i dit arbejde.
 • Du er ansvarsfuld og har mulighed for at arbejde hjemmefra

Vi sørger for at stille udstyr til rådighed, hvilket kan afhentes på vores kontor i København eller sendes per post. For at kunne udføre jobbet hjemmefra skal du være bosat i Danmark, og du skal selv sørge for et roligt arbejdsmiljø samt en stabil internetforbindelse, hvor der er mulighed for at forbinde med et LAN-kabel.

Hvad kan Foundever tilbyde dig?

Foundever tilbyder:
 • Grundig træning og oplæring i jobbet og klientens produkter
 • En konkurrencedygtig lønpakke
 • Hver måned bidrager Foundever med 7% til en fritvalgskonto, som du kan trække fra to gange om året. Denne konto bliver åbnet ved siden af din løn, og du har derfor muligheden for at spare op på en separat konto ved siden af din basisløn.
 • Gode udviklingsmuligheder
 • 5 feriefridage årligt

Interesseret?

Du vil få nogle fantastiske kolleger, der holder humøret højt og griner sammen hver dag. Du vil samtidig få en leder, der tager din personlige og faglige udvikling alvorligt.

Arbejdspladsen er fra dit eget hjemmekontor, så længe du er bosat i Danmark.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentlig, og arbejdstiderne ligger i tidsrummet mandag til fredag 15:00-23:00 og lørdag-søndag 07:00-23:00, og det er derfor inden for dette tidsrum, at man kan få vagter.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så skynd dig endelig at sende os din ansøgning - vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi finder den rette profil.

Har du nogle spørgsmål til stillingen eller til Foundever som virksomhed, kan du kontakte Recruitment Specialist Helena Fjord på +45 44 12 72 26 eller på mail helena.fjord@foundever.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Want to learn more about Foundever? Check our our website, Facebook, Instagram or LinkedIn.

About Foundever

Foundever™ is a global leader in the customer experience (CX) industry. With 170,000 associates across the globe, we're the team behind the best experiences for +750 of the world's leading and digital-first brands. Our innovative CX solutions, technology and expertise are designed to support operational needs for our clients and deliver a seamless experience to customers in the moments that matter.
See more

Required profile

Match working
Experience
Spoken language(s)
Check out the description to know which languages are mandatory.
Match working
Hard Skills
Soft Skills
 • Service-oriented and proactive about learning and professional growth
 • Strong communication and customer service skills
 • Willingness to work full-time hours within shifting schedules

Go Premium: Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

 • Largest Inventory: Dive into the world's largest remote job inventory. More than half of these opportunities can't be found on standard platforms.
 • Personalized Matches: Our AI-driven algorithms ensure you find job listings perfectly matched to your skills and preferences.
 • Application fast-lane: Discover positions where you rank in the TOP 5% of applicants, and get personally introduced to recruiters with Jobgether.
 • Try out our Premium Benefits with a 7-Day FREE TRIAL.
  No obligations. Cancel anytime.

Find other similar jobs

🚀 Go Premium
Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

🚀

Go Premium
Access the World's Largest Selection of Remote Jobs!

Start Your Free TrialDon’t ask again