Match working
Marketeer
81%Flex
Full Remote

 • Netherlands

Marketeer

81%Flex

Full Remote

Netherlands

Match working
Match working
CTS & CloudM
Information Technology & ServicesSME

https://cts.co/

201 - 500

Logo Jobgether

Marketeer

Houd je van een brede rol binnen marketing en wil je graag deel uitmaken van een groeiende organisatie en nauw samenwerken met Google? De rol van Marketeer bij CTS is dan misschien een perfecte rol voor jou.

Als Marketeer bij CTS maak je een belangrijk onderdeel uit van ons marketing- en salesteam in Nederland en de rest van EMEA. Als de grootste toegewijde Google Cloud Partner in Europa helpen wij onze klanten te innoveren met behulp van Google Cloud technologie. Van slimmer gebruik van bedrijfsgegevens tot organisaties helpen productiever samen te werken. Dit doen we momenteel voor uiteenlopende klanten zoals vidaXL, Booking.com en Vopak. Om nog meer organisaties te helpen, zijn onze marketingactiviteiten gericht op het aantrekken van nieuwe klanten. Dit doen we door het organiseren van evenementen, PR, het lanceren van (online) campagnes, nieuwsbrieven en inzet van digitale marketing. En uiteraard doen we dit altijd in nauwe samenwerking met onze vrienden bij Google.

In deze rol kun je jijzelf altijd doorontwikkelen. Je werkt nauw samen met de Marketing Manager, het Sales & Business Development team en onze geliefde partner: Google. Als Marketeer help je ons met groeien op verschillende manieren:

 • Evenementenbeheer, waaronder: het maken van landingspagina's voor evenementen, uitnodigings- en herinneringsmails, het genereren van bezoekersaantallen, verhuur van locaties en leveranciersbeheer.
 • Contentcreatie, waaronder: succesverhalen van klanten, posts op sociale media, blogposts, campagnemateriaal voor onze multi-channel campagnes en marketing-e-mails (nieuwsbrieven van partners/klanten, campagne-e-mails, uitnodigingen voor evenementen, enz.).
 • Content management, inclusief het publiceren van website-, blog-, e-mail- en campagnecontent met behulp van onze content management tools Hubspot & Wordpress.
 • Beheer en update van onze sociale mediakanalen (LinkedIn, Youtube, Twitter, Google Business).
 • Het verzamelen & bijhouden van 'proof of execution'-materiaal voor ons financieringsbudget van Google.
 • Samenwerken en afstemming met het bredere marketingteam in NL en UK om ervoor te zorgen dat alle marketingactiviteiten consistent zijn met de bredere strategie.


Over CTS

In de afgelopen 10 jaar hebben we een open cultuur ontwikkeld binnen CTS waarbij we elkaar helpen en stimuleren, die de ruggengraat van onze groei is geweest. Wij hebben een omgeving gecreëerd die onze collega's de flexibiliteit biedt die ze nodig hebben om hun werk goed en met plezier te kunnen doen. Dit met behoud van een goede balans tussen werk en privé, want er is meer dan alleen werken. Door onder andere het remote werken, fijne kantoren en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zorgen wij voor een werkplek die de traditionele manieren van werken uitdaagt.

Wij zijn de meest toegewijde Google Cloud partner in Europa en een van 's werelds toonaangevende experts op het gebied van cloud transformatie. We bieden een unieke full-stack Google Cloud-oplossing voor bedrijven, die cloudmigratie, transformatief werken en IT-infrastructuur omvat, tot machine learning, big data en app-ontwikkeling. De komende jaren willen we de nummer één Global Partner voor Google Cloud worden. Om daar te komen, bouwen we getalenteerde teams, die klaar zijn om samen de wereld te veranderen met behulp van Google-technologieën.

  Wat neem je mee?

  Naast dat je zeer goed communiceert (zowel schriftelijk als mondeling) in het Nederlands en Engels, neem je het volgende mee:

  • Je hebt meer dan 2 jaar marketing ervaring in het schrijven en het publiceren van content (website, e-mail en socials) in een B2B omgeving.
  • Je bent energiek en een echte aanpakker en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ons motto 'gewoon doen' (crack on) past jou goed.
  • Je hebt affiniteit met innovatie / technologie en Google.
  • Je hebt ervaring met website content management systemen.
  • Je hebt goede copywriting skills en bent creatief.
  • Je bent georganiseerd, hebt oog voor detail en een focus op kwaliteit.

  We leven alleen niet in de ideale wereld. Mocht je daarom raakvlakken hebben en zeer gemotiveerd zijn, reageer dan vooral! Jezelf ontwikkelen en uitdagen vinden wij erg belangrijk. Dus herken jij jezelf in het profiel van een Marketeer, maar heb je een andere achtergrond zoals bijvoorbeeld Event Manager, Communicatie Adviseur of Marketing Medewerker. Reageer dan vooral op deze vacature.

  Locatie en flexibiliteit

  Als onderdeel van ons DNA bieden wij een flexibele werkomgeving. Daarom moedigen wij je aan om te solliciteren en aan te geven wat jij nodig hebt. Zo leggen we bij CTS de focus op remote kunnen werken. Dat betekend dat je overal in Nederland kan wonen en volledig op afstand mag werken. Als je in de buurt van ons kantoor in Utrecht woont, kun je er uiteraard ook voor kiezen om zo vaak vanuit het kantoor te werken als jij wilt. We vragen je alleen af en toe te reizen naar onze kantoren in Engeland voor teamuitjes en evenementen bijvoorbeeld (Manchester, Londen of Edinburgh).

  Eerlijk betalen, zoals het hoort

  Wij adverteren niet met salarisschalen, omdat we geen salarisschalen hebben. We moedigen een gesprek aan over jouw (en onze) salarisverwachtingen vanaf het begin en ook gedurende onze reis samen. Wij willen niemand ontmoedigen om te solliciteren, omdat ze aanzienlijk meer of minder dan een "schaal" verdienen.

  Wat bieden wij nog meer

  Naast een goed salaris (zie ons 'Eerlijk betalen, zoals het hoort' afspraak) krijg je bij ons het volgende:

  • Goed pensioen (70% betaald door ons, 30% door jou) en korting op je zorgverzekering.
  • Reiskostenvergoeding (bijvoorbeeld een NS Business Card)
  • Onbeperkt aantal door ons betaalde vakantiedagen. Wij beperken jou niet!
  • Flexibele werkcultuur met oog voor je privé leven. Je kan werken waar en wanneer je wilt.
  • 'Work From Anywhere'-beleid, zodat je 90 dagen per jaar in het buitenland kan werken.
  • Twee bedrijfsevenementen per jaar door ons betaald, om collega's te ontmoeten. Dit is misschien nog wel de allerfijnste: want vaak is de 'kick-off' van het jaar op een zonnige plek in Europa.
  • De mogelijkheid om alle Google Certificaten en branche-erkende trainingen en certificeren te halen.
  • 10 door ons betaalde 'Learning Days' per jaar (naast je verlof) om te besteden aan persoonlijke ontwikkeling.
  • Toonaangevend ouderschapsverlof beleid, gezondheids- en welzijnsinitiatieven en toegang tot een kortings- en beloningsprogramma.
  • Mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen een snelgroeiend technologiebedrijf met warme banden met Google. Die jaar op jaar groeit.


  Solliciteren

  Na je sollicitatie zal onze collega Martijn (Talent Acquisition Specialist) binnen 5 werkdagen contact met je opnemen. Mochten we samen tot de conclusie komen dat er een match is, dan zullen er vervolgens 2 vervolggesprekken plaatsvinden. Een eerste kennismaking met Patty Vinagre de Freitas (Marketing Manager NL) en een tweede interview met Country Manager NL en Head of Marketing UK.

  Wij geloven niet in langdurige sollicitatieprocedures. We proberen daarom waar mogelijk alles snel te laten verlopen. Als alle sollicitatiegesprekken goed zijn verlopen, dan doen we je uiteraard een mooi aanbod. Als jij die vervolgens accepteert, dan nemen we je verder mee in het onboardingproces.

  Diversiteits- en inclusieverklaring:

  Bij CTS zorgen we voor elkaar en ondersteunen we iedereen in ons team. We zijn trots op onze mensgerichte cultuur; onze diversiteit brengt ons innovatie en onze toewijding aan inclusie drijft ons vooruit. Als jij deze waarden deelt en geïnteresseerd bent om lid te worden van een van onze teams, neem dan vandaag nog contact met ons op!


  Green white we are flexified.png

  Match working
  Netherlands
  Match working
  Information Technology & Services
  Dutch
  Match working
  Copywriting
  Twitter
  LinkedIn
  Hubspot