Match working
Deurwaarder
72%Flex
Full Remote

  • Netherlands

Deurwaarder

72%Flex

Full Remote

Netherlands

Match working
Match working
Gemeente Deventer
Government AdministrationSME

http://www.deventer.nl

501 - 1000

Logo Jobgether

Publicatiedatum: 09 februari 2023 om 16:15

Deurwaarder

Dagelijks ga jij op pad om namens de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte openstaande aanslagbedragen gemeentelijke belastingen te innen. Je bent een belangrijke schakel in ons sociale invorderingsbeleid: jouw persoonlijke benadering zorgt ervoor dat mensen betalen of gebruik maken van betalingsregelingen.

Opleidingsniveau: mbo+/hbo
Aantal uren: 24 - 32 uur
Vakgebied: financiën, sociaal/ maatschappelijk
Salarisindicatie: € 2581 tot € 3732 (schaal 8)
Sollicitatietermijn: tot en met 20 februari 2023
Contractvorm: bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband


Jouw werk

Wanneer beslag op inkomen, banksaldo of kenteken van een voertuig niet tot betalingen leiden kom jij in beeld, zowel bij particulieren als bedrijven. Daaraan voorafgaand zijn betalingsherinneringen, aanmaningen en postdwangbevelen verstuurd.

Je gaat met een hernieuwd bevel op pad om deze te betekenen. Je verstrekt informatie over de openstaande posten, sommeert de belastingschuldige om tot betaling over te gaan en legt uit wat de consequenties van niet betalen zijn. Je beoordeelt de feitelijke situatie en bepaalt welke vervolgmaatregelen nodig of mogelijk zijn. Eventueel informeer je over een betalingsregeling, een aanvraag kwijtschelding of over hulp bij schuldenproblematiek.

De werkzaamheden vinden plaats in de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. Een deel van deze werkzaamheden wordt uitbesteed aan een externe deurwaarder, die ook alle vorderingen buiten het gebied in behandeling neemt.


Over jou

Met tact, invoelingsvermogen en vasthoudendheid beweeg jij mensen om over te gaan tot betaling. Je kunt je voorstellen dat je geregeld met weerstand te maken krijgt. Hiervoor is het belangrijk dat je je eigen grenzen bewaakt.

In deze baan ga je vaak alleen op pad. Het moment van huisbezoeken luistert nauw, dus het is belangrijk dat je daarin kunt schakelen. Jij kunt financiële informatie begrijpelijk uitleggen, werkt nauwkeurig en hebt je administratie altijd op orde.


Jouw ervaring

Je beschikt over:

  • Opleiding en bevoegdheid tot belastingdeurwaarder met zeer ruime ervaring met invordering;
  • Óf je hebt zeer ruime ervaring met invordering en wilt de opleiding en bevoegdheid tot belastingdeurwaarder gaan halen;
  • Actuele kennis van wettelijke kaders;
  • Een geldig rijbewijs.

Het team

Team Financiële Administratie is verantwoordelijk voor de uitvoering van de financiële administratie voor de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe en Raalte. We zorgen voor een goed ingerichte administratie en soepel lopende administratieve processen. Dit doen we vanuit 4 vakgroepen: Betalingsverkeer, Crediteuren, Vorderingen en Boekhouding. Een zeer deskundig, gedreven en gezellig team!


Ons aanbod

Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou:

  • Een functie in schaal 8, die dit jaar opnieuw gewaardeerd gaat worden;
  • Goede faciliteiten voor thuiswerken;
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten;
  • Een regeling betaald ouderschapsverlof;
  • Pensioenopbouw bij het ABP.

We werken flexibel

We kiezen op basis van ons werk wat een handige werkplek is. Soms is dat kantoor, een andere keer thuis, maar ook op locatie in de wijk, bij bewoners, organisaties of partners. We behouden het goede van thuiswerken en brengen dit in balans met werken op kantoor of een andere locatie. Dit noemen we toekomstgericht werken: we willen met plezier, veilig, in balans en effectief werken.


Daarom kiezen voor Deventer

Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 800 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers.


Lijkt het je wat? Neem snel contact op!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rudolph Hunink, teammanager DOWR-Financiële Administratie, via 06-10908158. Solliciteren kan tot en met 20 februari 2023 via het digitale sollicitatieformulier. De gesprekken vinden plaats in week 9.

We gaan niet in op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.

Match working
Netherlands
Match working
Government Administration
Dutch