Match working
Planner
72%Flex
Full Remote

 • Pays-Bas

Planner

72%Flex

Full Remote

Pays-Bas

Match working
Match working
Saxion University of Applied Sciences
ÉducationLarge

http://www.saxion.nl/

Logo Jobgether

De Business Support Organisatie van Saxion is per direct op zoek naar een planner. Ben jij de spin in het web, die de onderwijsplanning van Saxion naar een hoger plan kan tillen? Vind jij het leuk om als planner, de coördinerende rol op je te nemen en voer jij graag alle planningswerkzaamheden uit om een actuele planning voor de studenten beschikbaar te hebben? Ben jij iemand die het leuk vindt om dagelijks planningswijzigingen te verwerken en docenten en studenten daar tijdig over te informeren? Dan is deze afwisselende functie misschien wel iets voor jou en zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Parttime
0,8 fte = 28,8 uur

Ben je:

 • iemand die graag een uitdaging aangaat;
 • iemand die regie kan voeren op het onderwijsplanningsproces;
 • iemand met overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • iemand die kan omgaan met verschillende belangen, maar ook keuzes durft te maken;
 • een accurate en klantgerichte planner;
 • analytisch ingesteld en in staat om onder druk goede kwaliteit leveren;
 • een puzzelaar in hart en nieren?

En heb je:

 • nauwkeurige organisatie-skills, om ervoor te zorgen dat onze opleidingen en examens succesvol verlopen;
 • een hbo werk- en denkniveau;
 • kennis van computerprogramma's waaronder Excel en bij voorkeur Xedule (roosterprogramma van Saxion);
 • affiniteit met het onderwijs;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur in het Engels?

Dan ga je:

 • een belangrijke rol vervullen in het realiseren van de studentbeloften van Saxion;
 • een centrale rol vervullen op het gebied van inzetplanning en roostering binnen het resultaatgebied Gegevensbeheer & Planning;
 • met behulp van het programma Xedule voorzien in de les- en toets roosters voor studenten van één of meerdere academies;
 • door nauw samen te werken met collega’s, de onderwijsplanning van Saxion naar een hoger plan tillen;
 • vanuit het principe Continu Verbeteren knelpunten signaleren;
 • frequent overleg voeren met teamleiders en de onderwijsteams.

Jouw nieuwe werkomgeving
Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.

Bij Saxion voel je je thuis
Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.

Business Support Organisatie (BSO)
Saxion wil zich verder ontwikkelen als een wendbare en vitale organisatie. Deze ambitie stelt ook eisen aan de organisatie van de ondersteuning. De business support organisatie (BSO) is gericht op het bieden van hoogwaardige, integrale dienstverlening. Je gaat vooral veel samenwerken met IC om zo mede vanuit de 1-loketgedachte de klant of eindgebruiker te ontzorgen.
Functioneel Beheer is een organisatie-eenheid binnen de BSO van Saxion. Binnen de BSO zijn onder meer de administratieve processen op het gebied van studenten, personeel en financiën gebundeld alsook, het project portfolio management, content beheer, Business Informationmanagement / Proces Management, leveranciers en contractmanagement en de ICT organisatie.

Onderwijsplanning
Onderwijsplanning is onderdeel van de Business Support Organisatie (BSO) en samen met het Toetsbureau vormen we de afdeling Onderwijsplanning & Toetsing. Wij zijn verantwoordelijk voor de planning van alle les- en toetsroosters voor de studenten van Saxion. Wij werken samen met de diverse academies om aan de studentbeloften invulling te geven. We hanteren de LEAN-methodiek om continu te verbeteren en daarmee onze dienstverlening verder te professionaliseren.

Wat bieden wij?
Een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een aanstelling als medewerker planning & roostering 1. De functie is eerst voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3.691,27 bruto (schaal 8 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.

Is dit jouw baan?
Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton. Dit kan tot en met 16 november 2022. Klik op de sollicitatiebutton en vul het sollicitatieformulier in. De eerste ronde selectiegesprekken vindt plaats op 23 november 2022.
Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Wil je meer informatie over de functie?

Dan kun je terecht bij André Kouwenberg, teamleider Onderwijsplanning, telefoon 06-1089 7199.

Acquisitie naar aanleiding van de vacaturetekst wordt niet op prijs gesteld.


Vacatureniveau

HBO

Match working
Pays-Bas
Match working
Éducation
Néerlandais
Match working
Planification